Resultaten laden ...

Herstraat 8

371 m2 winkelruimte te koop in Horst

Kenmerken

Prijs € 465.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Horst-Centrum

Werken en wonen in het centrum van Horst

In de Herstraat 8 in het centrum van Horst staat deze bijzondere vrijstaande woning annex werk/winkelruimte. De begane grond biedt een zee aan bedrijfsmogelijkheden. Daarvoor biedt de 123 vierkante meter gebruiksoppervlak én de parkeergelegenheid achter het pand, een zee aan ruimte voor. De eerste etage beschikt over een heerlijk ruim vierkamer appartement. Zo kunt u werken en wonen combineren. Maar u kunt de woning en de bedrijfsruimte/winkel ook verhuren of in overleg alleen de bedrijfsruimte kopen onder voorwaarden. Kortom, met de Herstraat 8 kunt u alle kanten op.

In de bedrijfsruimte op de begane grond zit nu een kapperszaak, deze gaat binnenkort verhuizen. Bij binnenkomst in de ontvangstruimte heeft u rechts toegang tot een grote ruimte van circa 40 m². In deze ruimte zijn onder andere de aansluitingen voor water en elektra.
Via de ontvangstruimte heeft u toegang tot de kelder, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en een tweede ruimte van circa 12 m². De ruimtes hebben allemaal een mooie laminaatvloer.

De tuin is net als de rest van het pand aangenaam ruim. Momenteel is deze lekker praktisch ingericht en biedt het de nodige parkeerplaatsen. Via een elektrische rolpoort is de ruimte goed afsluitbaar.

Aantrekkelijk appartement
De woning op de eerste etage bereikt u via de vaste trap in de ontvangstruimte. Overigens bevindt zich aan de achterzijde nog een ijzeren trap met een traplift om het appartement te bereiken. Het appartement heeft een gebruiksoppervlak van 132 vierkante meters. De woning telt twee slaapkamers, een moderne badkamer en een zeer royale woonkamer. Een keuken met bijkeuken en nog een extra kamer maken de woning compleet. In alle ruimtes ligt een mooie laminaatvloer. Boven het appartement bevindt zich een flinke bergzolder die via een vlizotrap, bereikbaar is. Het dak is recentelijk nog extra geïsoleerd.

Splitsen
U kunt zelf in de woning gaan wonen maar deze ook verhuren. Daarmee heeft u aan Herstraat 8 een interessant beleggingsobject. Heeft u alleen interesse in de bedrijfsruimte/winkel op de begane grond, dan behoort het opsplitsen van het pand tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Het pand staat in het centrum van Horst dicht bij alle denkbare voorzieningen variërend van winkel- tot school- en gezondheidsvoorzieningen. Dat maakt Herstraat 8 tot zowel een interessant bedrijfspand als plek om te wonen.