Resultaten laden ...

Heuvel Galerie 102 -104

243 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
In het centrum van Eindhoven is de Heuvel onderdeel van het kernwinkelgebied en één van de publiekstrekkers. Het overdekte centrum biedt plaats aan diverse branches en formules zoals H&M, Douglas, Nespresso, Sacha, Aspact, Van Uffelen Mode, Open32, Hunkemöller, Vapiano, Intersport et cetera.

Object
De winkelruimte is gelegen op de kop van de entree van de Heuvel Galerie waardoor de unit over veel attentiewaarde beschikt. Vanwege de samenvoeging van units heeft de unit een vloeroppervlak van circa 198 m² op de begane grond, alsmede 45 m² op de eerste verdieping.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en sprinklerbasis.

Parkeren
De Heuvel beschikt over een parkeergarage die fungeert als één van de bronpunten voor het centrum van Eindhoven, goed bereikbaar met de auto via de centrumring en eveneens met het openbaar vervoer. Zowel het centraal station als het busstation liggen op circa vijf minuten loopafstand.

Diversen
Vanwege de ligging in het overdekte centrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan