Resultaten laden ...

Hinthamerstraat 54

50 - 125 m2 winkelruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Hinthamerstraat, een absolute A1-locatie met tal van bekende formules als CASA, Blokker, Kruidvat, Ici Paris XL, Vitamin Store, Apple store en Flying Tiger. De Hinthamerstraat is een aanloopstraat naar de Markt van Den Bosch. Het winkelende publiek weet deze straat dagelijks te vinden, wat bijdraagt aan het gunstige vestigingsklimaat. Rondom dit gebied zijn tevens tal van betaalde parkeermogelijkheden en op- en afstapplaatsen van het OV gesitueerd.

Object
Hinthamerstraat 54
Deze winkel heeft een oppervlakte van circa 50 m² en is voorzien van een pui met een breedte van ongeveer 4 meter. Het object is de eerste ruimte van een rij met winkelruimtes voorzien van een ronde gevel, wat zorgt voor een hoge attentiewaarde.

Hinthamerstraat 60
De winkelruimte maakt deel uit van het markante pand Hinthamerstraat 54-60 en ligt direct naast publiekstrekker CASA. Onderhavig object bevindt zich op de kruising van de Hinthamerstraat en de Predikheerenpoort. Het betreft een rechthoekige commerciële ruimte van circa 75 m² op de begane grond met een kelder van nog eens circa 102 m².

Opleveringsniveau
Hinthamerstraat 60 kent een casco opleveringsniveau inclusief toilet, pantry, meterkast en verwarming.
Hinthamerstraat 54 wordt casco opgeleverd.

Parkeren
Op korte loopafstand bevinden zich tal van betaalde parkeermogelijkheden. Zo ligt op nog geen 150 meter loopafstand de parkeergarage St-Josephstraat. Waarbij tevens een bushalte is gesitueerd.

Aanvaarding
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan