Resultaten laden ...

Hoofdstraat 17

348 - 571 m2 winkelruimte te huur in Amstenrade

Kenmerken

Huurprijs € 2.150 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Circa 325 m² commerciële ruimte op de begane grond, met een zeer ruime bedrijfswoning (ca. 180 m2) en een privétuin. Dit object is voorzien van een brede bestemming (onder meer maatschappelijk, kantoren, detailhandel, horeca en wonen) aan de doorgaande weg tussen Hoensbroek en Sittard. De ruimte is voorzien van een zelfstandige entree met etalagemogelijkheden. Verder beschikt de ruimte over een semi-casco opleveringsniveau, inclusief systeemplafond met inbouwarmaturen, verwarming en vloerafwerking. Zodoende is dit object met minimale middelen te exploiteren. De huidige inboedel is in overleg ter overname beschikbaar. Parkeren in Amstenrade is gratis en kan voor deur.

Daarnaast is er een (boven)woning met een woonoppervlakte van ca. 180 m², de woning beschikt over acht kamers, waarvan vijf slaapkamers.

Locatie:
Het object is gelegen op een goed zichtbare locatie aan de doorgaande weg, in de kern Amstenrade. De bereikbaarheid is recent verbeterd met de ingebruikname van de Buitenring Parkstad Limburg. De snelweg op- en afrit van de rijksweg A76 is binnen 5 autominuten te bereiken. Bussen stoppen nabij het object. De kernen van Hoensbroek, Brunssum, Heerlen, Schinnen en Geleen zijn op korte afstand bereikbaar.

Bestemming:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Kernen Schinnen”, vastgesteld op 14-03-2013, bestemd als “centrum”. Binnen deze bestemming is onder andere het volgende gebruik toegestaan:

- bedrijven van categorie 1 en 2 (Lijst van bedrijfsactiviteiten);
- cultuur en ontspanning;
- detailhandel, supermarkten inbegrepen;
- (zakelijke) dienstverlening;
- horeca van categorie 1 en 2;
- kantoren;
- maatschappelijk;
- wonen.

Object:
De commerciële ruimte bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Souterrain - opslag - ca. 43 m²
Begane Grond - winkelruimte - ca. 325 m²
Eerste verdieping - zolder - ca. 23 m²

Bedrijfswoning op de begane grond, eerste en tweede verdieping, groot ca. 180 m²

Totaal ca. 571 m²

Parkeren:
De openbare weg biedt gratis parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Huurgegevens:
Huurprijs:
€ 2.150,- per maand.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Omzetbelasting over de huurprijs is niet van toepassing.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan