Resultaten laden ...

Hoofdstraat 204

420 m2 winkelruimte te koop in Sassenheim

Kenmerken

Prijs € 795.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Het betreft hier een prominente winkelruimte van ca. 420 m² gelegen op een toplocatie in het centrum van Sassenheim. De winkel valt goed op door het brede front van ruim 10 meter. De ruimte heeft een zeer praktische indeling en is voorzien van verwarming, koeling, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, een luchtgordijn en beschikt over een achteruitgang voor laden en lossen. In de Hoofdstraat zijn diverse landelijke ketens gevestigd, waaronder de Vomar, Hema, Blokker, de Etos en het Kruidvat. Tevens ligt vlakbij deze locatie de zeer druk bezochte apotheek van Sassenheim.

Locatie
Gunstig gelegen in het centrum van Sassenheim. Sassenheim is goed bereikbaar via de N208 vanaf de A44 (Leiden – Amsterdam– Leiden). Er is een NS station en de dorpskern is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Vanaf verschillende parkeerterreinen in de directe omgeving is deze winkel meer dan uitstekend bereikbaar. Restaurants, winkels, cafés en supermarkten bevinden zich allemaal in de directe omgeving.

Oppervlak
Te huur vanaf ca. 238 m² tot ca. 420 m² op begane grond.

Frontbreedte ca. 10 meter.

Wijze van oplevering
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat.

Met betrekking tot de winkelruimte wordt een casco opleveringsniveau gehanteerd. Dit betekent dat huurder om niet gebruik kan maken van het bijbehorende inbouwpakket en installaties. Onderhoud, vervanging en reparaties van het inbouwpakket en installaties zijn derhalve voor rekening en risico van huurder.

Bestemming/gebruik
Volgens verkregen informatie is de vigerende bestemming ter plaatse: Enkelbestemming Centrum met functieaanduiding specifieke vorm van waarde - 1. Zie verder bijlage met bestemmingsplan.

Voor nader informatie verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Sassenheim.

Kadastrale gegevens
Kadastrale gemeente Sassenheim
Sectie A
Nummer 8528 A1

Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs 420 m²
€ 50.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Vraaghuurprijs 238 m²
€ 36.000,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Energielabel
Het pand is voorzien van energielabel C.

Aanvaarding
Per 1 april 2025.

Parkeervoorzieningen
Gratis parkeermogelijkheden via blauwe kaart in de directe omgeving.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan