Resultaten laden ...

Hoofdstraat 63

150 m2 winkelruimte te huur in Gorredijk

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Contract Type Direct
Bouwjaar 2009
Energielabel A
Aantal bouwlagen 1

Omschrijving
Aan de hoofdwinkelstraat van Gorredijk is het in 2009 gerealiseerde complex ‘Quadrivium’ gesitueerd. Gorredijk is centraal gelegen tussen Heerenveen en Drachten en huisvest ongeveer 7.500 inwoners. Het dorp is de hoofdplaats van de gemeente Opsterland en is onder meer bekend door Rinsma Modeplein. Het heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen met een hoog voorzieningsniveau.

Winkelruimte
Op de begane grond bevinden zich een viertal winkelunits waarvan drie in gebruik zijn bij een woonwinkel, Kruidvat en TerStal Familiemode. De overige unit is voor verhuur beschikbaar. De totale vloeroppervlakte van deze ruimte bedraagt circa 150 m² BVO.

Bereikbaarheid
De nabijheid van de snelweg A7 zorgt voor een goede bereikbaarheid. Voor de deur kan kosteloos worden geparkeerd in het blauwe zone parkeergebied.

Indeling en uitstraling
Het object maakt deel uit van een groot vrijstaand appartementencomplex. Het complex is hedendaags en heeft een verzorgde uitstraling. De begane grond is nagenoeg vrij indeelbaar waardoor de exacte ruimt indeling door de huurder(s) kan worden bepaald. De winkels hebben een verzorgde uitstraling en het pand oogt relatief nieuw. De donkere baksteen met zwarte kozijnen geeft een luxe uitstraling. De hoeken van het pand lijken een soort van torens, waardoor het geheel een beetje middeleeuwse bouwstijl uitstraalt.

Voorzieningen
Het winkelruimten worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
- Verwarming;
- Systeemplafonds met ingebouwde verlichting;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- Vloerafwerking;
- Noodverlichtingsinstallatie.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Huurprijs
€ 16.500 per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurtermijn
5 + 5 jaar, een kortere periode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Collegiaal
Dit object wordt in samenwerking met Provier Vastgoedadviseurs aangeboden.

Disclaimer
Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Onderhandelingen en verhuur vinden dan ook pas plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verhuurder.