Resultaten laden ...

Hooghuisstraat 27

120 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte is centraal gelegen in de Hooghuisstraat welke wordt gekenmerkt door een hoogwaardige invulling. Partijen die er gevestigd zijn betreffen onder andere Arti-Shock, Paul Warmer, Skins Cosmetics, Liu Jo, Dille & Kamille, X-Ray, Scotch & Soda, The Society Shop, State of Art, Seven, et cetera.

Object
De voorheen bij Van Os Lederwaren in gebruik zijnde winkelruimte wordt momenteel compleet verbouwd. De vide komt te vervallen waardoor er een winkelruimte op straatniveau ontstaat met veel vrije hoogte en een vloeroppervlak van circa 120 m². De kelder blijft grotendeels toegankelijk ten behoeve van opslag.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in een casco staat met gladde vloer, brandwerend plafond, nieuw gerealiseerde toilet en pantry en meterkast met nutsvoorzieningen . De winkelruimte beschikt aan de de achterzijde over laad- en losmogelijkheden.

Parkeren
In de directe nabijheid zijn ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, zoals parkeergarage ‘t Hooghuis en het parkeerterrein aan de Keizersgracht. Eindhoven is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan