Resultaten laden ...

Hoogstraat 177 A

242 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Stadsdriehoek

Algemeen:
Uitstekend gelegen winkelpanden/commerciële ruimten aan de Hoogstraat in het centrum van Rotterdam. De Hoogstraat loopt - vanuit Oostelijke richting - vanaf het Oostplein tot aan het Beursplein/de Beurstraverse.

In de directe nabijheid zijn o.a. Five Guys, BackWERK McDonald’s, Little V, Most Wanted, Foot Locker, Søstrene Grene, Perry Sport, SPORT 2000 Absolute Football, Peek&Cloppenburg, Etos, Holland&Barrett en Van Haren gevestigd.

Oppervlakte:
Hoogstraat 177A*:
Begane grond ca. 242 m²

Hoogstraat 179:
Verhuurd aan Starbucks.

Wijde Kerkstraat 5*:
Begane grond ca. 40 m²
Kelder ca. 481 m²

* Desgewenst zijn de objecten Hoogstraat 177A & Wijde Kerkstraat 5 aan elkaar te koppelen.

Huurtermijn:
10 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
Hoogstraat 177A*:
€ 180.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Wijde Kerkstraat 5*:
€ 75.000,-- per jaar, exclusief B.T.W..

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld d.d. 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder hiervoor geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Bijzonderheid:
Horeca is niet toegestaan.