Resultaten laden ...

Jacob Bontiusplaats 38

93 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.185 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco oplevering met de volgende voorzieningen:

- Elektra tot in de meterkast;
- Aansluitingen sanitair/ pantry;
- Industrieel (onafgewerkt) plafond;
- Technische ruimte voorzien van WKO installatie t.b.v. warmen en koelen (huurder is verplicht hier een gebruiksovereenkomst voor te sluiten met Next);
- Onafgewerkte wanden;

*Onderhoud, vervanging en reparatie van bovenstaande is voor rekening van huurder en moet bij het einde van de overeenkomst in goede staat worden achtergelaten.

OBJECT en LOCATIE
De bedrijfsruimte bevindt zich op begane grond recht tegenover de entree van het INIT gebouw in de nieuwbouwwijk Oostenburg. Op de bovengelegen vijf etages worden luxe appartementen gerealiseerd. Voor dit object geldt energielabelklasse A. Het eilandgevoel midden in de stad. Dat krijg je op Oostenburg, één van de drie stadseilanden aan de rand van het Amsterdamse centrum. De vroegere scheepswerf van de VOC transformeert tot moderne, duurzame en levendige wijk aan het water. Het historische en industriële karakter van de wijk maakt Oostenburg tot een avontuurlijke, autoluwe plek met een rauw randje.

VOORWAARDEN EN CONDITIES
ROZ huurovereenkomst
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2022, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

Huurtermijn
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren.

Voorschot servicekosten
N.t.b. omvat in ieder geval:

- Schoonmaak algemene ruimte en fietsenstalling;
- Administratiekosten

* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Er dient een waarborgsom of bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Huurprijsindexering
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

Administratiekosten
€ 300,- excl. btw (eenmalig bij totstandkoming van de huurovereenkomst).

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan