Resultaten laden ...

Jan Evertsenstraat 61 H

64 - 122 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.250 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Hoofdweg en omgeving

Winkelruimte aan de drukke Jan Evertsenstraat in de hippe Baarsjes met ruime opslag in de kelder.
Deze hoofd winkelstraat verbindt het Mercatorpein met de Admiraal de Ruijterweg en de De Clercqstraat.

Ligging:
In de omgeving bevinden zich vele speciaalzaken en horecagelegenheden. De Jan Everstsenstraat staat bekend als één van de bekendere winkelstraten in Amsterdam West en is sterk in opkomst! De Jan Evertsenstraat is bereikbaar via de ring west afslag S105 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer middels tramlijnen 7 en 13 en de buslijnen 15, 233 en 247.

Vloeroppervlakte:
Kelder 64,89 m²
Begane grond 57,42 m²

Conform NEN 2580

Bestemming:
- Detailhandel;
- Consumentverzorgende dienstverlening in de kelder, souterrain en eerste bouwlaag;
- Publieksgerichte zakelijke dienstverlening

Huurtermijn:
5+5 jaren

LEVERINGEN / DIENSTEN
Huurder dient zelf het contract voor gas, water en elektra af te sluiten.

OPZEGTERMIJN
Opzegtermijn van één jaar.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM in onroerend goed, aangevuld met specifieke verhuurvoorwaarden.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

ZEKERHEDEN
Waaborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UITDRUKKELIJKE VOORBEHODEN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.