Resultaten laden ...

Karel Doormanstraat 335

292 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Cool

BETREFT
Ca. 292 m2 winkelruimte gelegen aan de Karel Doormanstraat 335 te Rotterdam-Centrum.

De Karel Doormanstraat ligt midden in het centrum en verbindt het Weena/Rotterdam Centraal met de Westblaak.
Het grootste gedeelte van het winkelpubliek loopt vaak net een stukje verderop op de Lijnbaan, maar de Karel Doormanstraat is een heerlijke straat. Waarom? Omdat er meer dan genoeg loopruimte is op de mooie brede stoep en omdat het er barst van de leuke winkels en restaurants!

LOCATIE
De Karel Doormanstraat ligt evenwijdig aan de Lijnbaan en staat onder andere in directe verbinding met het Binnenwegplein, de Oude Binnenweg, Aert van Nesstraat, het Schouwburgplein en de Korte Lijnbaan. Direct voor de winkels zijn parkeerplaatsen gesitueerd en daarnaast zijn er in de directie nabijheid drie openbare parkeergarages (Lijnbaan, Schouwburgplein & Bijenkorf) gelegen. Tevens bevinden het Centraal Station, de Doelen, de Schouwburg en Pathé zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is zeer makkelijk te bereiken, voor welk vervoersmiddel je ook kiest. Je loopt zo de stad in en de metrohalte Beurs ligt om de hoek. Rotterdam Centraal Station is op 10 minuten loopafstand en het Erasmus MC is op loopafstand te bereiken.
Met de auto zit je zo op de Erasmusbrug of Maasboulevard richting de snelweg. Makkelijker kan het eigenlijk niet.
Parkeren kan in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 4.950,00 per maand exclusief btw.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

OPPERVLAKTE
Ca. 200 m2 gelegen op de begane grond;
Ca. 92 m2 gelegen in het souterrain.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

VOORZIENINGEN
- Nieuw aangebrachte toiletgroep;
- Verlichting;
- Airconditioning.

BESTEMMING
Het bedrijf heeft een 0.1 bestemming:
Basisvrijstelling (cat. 0.1)

Geopend tussen 07:00 uur en 22:00 uur;
Alleen achtergrondmuziek aanbieden;
Alleen exploitatie van een gevelzitplaats (maximaal 1 meter uit de gevel over de breedte van de gevel);
Geen kansspelen, seks- en/of druggerelateerde activiteiten aanbieden en/of gelegenheid bieden tot het roken met gebruik van waterpijpen;
De openbare inrichting niet vergunning plichtig is op grond van de Drank- en Horecawet;
Maximaal 20% van de netto oppervlakte van de inrichting mag gebruikt worden als horeca. In dit gedeelte van de inrichting mogen dus bijvoorbeeld stoelen en tafels geplaatst worden. U mag dus een klein gedeelte van de inrichting gebruiken voor het nuttigen van eten, maar het zwaartepunt ligt op het bedrijfsmatig verkopen van goederen/ producten voor gebruik elders dan ter plaatse in de winkel.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.