Resultaten laden ...

Kerkewijk 64

246 - 597 m2 winkelruimte te huur in Veenendaal

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Franse Gat
Frontbreedte 1500 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Nee

Zeer representatieve commerciële ruimten welke onderdeel uit maken van De Rembrandt Residence welke is gelegen op een prachtige zichtlocatie aan de Kerkewijk, nabij het centrum en naast NS station Veenendaal-Centrum. De units beschikken over een royaal front met veel lichtinval en kunnen geheel naar wens worden afgebouwd.

Oppervlakte
Kerkewijk 72 unit C2 ca. 186 m².
Kerkewijk 72A unit C1 ca. 177 m².
Kerkewijk 68 unit D2 ca. 158 m².
Kerkewijk 64 unit E2 ca. 351 m².
Kerkewijk 64A unit E1 246 m².

Opleveringsniveau
De units worden opgeleverd in casco staat waarbij aanvullingen in overleg met verhuurder bespreekbaar zijn.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de onder het complex gelegen parkeergarage en op de binnenplaats van het complex.

Bereikbaarheid
Auto
Veenendaal ligt aan de Rijksweg A-12 tussen Utrecht en Arnhem. De Rijksweg N-233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de Rijksweg A-15. De Kerkewijk is vanaf de rijkswegen perfect aan te rijden. Door de centrale ligging in Nederland, met toegang tot belangrijke hoofdwegen, is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.

Bus
Connexxion verzorgt directe busverbindingen met Amersfoort en Zeist (via Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg), Wageningen (via Rhenen) en Driebergen (via een aantal dorpen van de Utrechtse Heuvelrug). Veolia verzorgt een directe busverbinding met Ede.

Trein
De gemeente Veenendaal beschikt over twee spoorwegstations aan de Veenendaallijn, Veenendaal West en Veenendaal Centrum. Vanaf deze stations rijden Sprinters naar Rhenen en Breukelen en in de spits naar Amsterdam Centraal. Vanaf station Veenendaal Centrum loopt men in 10 minuten het centrum in. Daarnaast ligt in het naastgelegen dorp De Klomp station Veenendaal-De Klomp. Vanaf dit station rijden Intercity’s naar Arnhem – Nijmegen en naar Utrecht Centraal – Amsterdam Centraal – Den Helder.

Huurprijs
€ 125,– per m² per jaar exclusief btw.

Servicekosten
€ 6,- per m² per jaar.

Energieverbruik
Huurder is zelf contractant bij de leveranciers voor gas, water en elektra.

Huurtermijn
Een huurovereenkomst met een eerste huurperiode van vijf (5) jaren met aansluitende (optie)perioden van telkens vijf (5) jaren. Kortere perioden in overleg.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voor de expiratiedatum van de huurovereenkomst.

Betaling
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Een zekerheidstelling (bankgarantie of waarborgsom) van drie (3) maanden huur inclusief btw en eventuele servicekosten.

Indexering
Een jaarlijkse indexering op basis van het indexcijfer “CPI-Alle Huishoudens”. De huurprijs zal voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum geïndexeerd worden.

Huurovereenkomst
Voor de schriftelijke vastlegging maken wij gebruik van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.