Resultaten laden ...

Kerkstraat 30

75 m2 winkelruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 42.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

Locatie
De Kerkstraat staat van oudsher bekend als een gedeelte van het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende straat tussen de Markt, Parade en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retailformules als Piet Zoomers, Nespresso, Rituals, Profuomo en Cavallaro. Elk van deze formules trekt op dagelijkse basis winkelend publiek aan. Dit draagt bij aan een gunstig vestigingsklimaat.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 75 m² op de begane grond. De ruimte is voorzien van een tweetal pashokjes in het midden van de winkelruimte. Achterin bevindt zich een separate ruimte voorzien van een pantry en met toegang tot het toilet.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum van Den Bosch beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten met onder andere parkeergarage Sint Josephstraat op loopafstand. De 'nieuwe' parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan voorziet in circa 1.040 parkeerplaatsen. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid voor circa 1.100 fietsen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan