Resultaten laden ...

Sasje's Bloemenboetiek
|
Kerkstraat 36

200 m2 winkelruimte te huur in Born

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Frontbreedte 1000 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

ALGEMEEN
Aangeboden wordt een winkelruimte van circa 200 m², gelegen op de hoek in hét winkelgebied van Born. Het pand ligt aan de Kerkstraat, direct naast de Borner Markt. De Borner Markt staat bekend om de wekelijkse markt waar onder andere vis-specialiteiten verkocht worden. De overige dagen van de week wordt het plein gebruikt als parkeerplaats. De winkelstraat kent diverse winkels en met de mogelijkheid tot gratis parkeren is deze locatie uitstekend voor veel ondernemers.
Niet onbelangrijk: onmiddellijk naast de Borner Markt bevindt zich Kasteelpark Born, een dierenpark in de tuinen van voormalig Kasteel Born. Met circa 80.000 bezoekers per jaar (en stijgend) biedt de winkel ook mogelijkheden in het Leisure segment en horeca.

INDELING
Op de begane grond ligt circa 160 m² aan winkelruimte, inclusief een opbergkast en meterkast. De winkel heeft een open karakter met veel glas en een grote schuifpui. In de kelder is een magazijn, berg/CV-ruimte van totaal circa 40 m².

PARKEREN
Born kent vele (gratis) parkeermogelijkheden. De winkelruimte heeft naast en aan de voorzijde ruim voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers.

LOCATIE
Born maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen, met zo'n ca. 98.000 inwoners. Born heeft een zelfstandige (winkel)kern en ca. 15. 000 inwoners (inclusief kerkdorpen). In Born liggen diverse winkels, waaronder onder andere Kruidvat, HEMA, horecazaken, fitnesscentrum, verschillende winkels zoals modezaken en de supermarkten Aldi en Jumbo.
De gemeente Sittard-Geleen heeft plannen om de hoofdentree van dierenpark “Kasteelpark Born” aan de Markt te situeren. Naast winkels en woningen zijn er diverse overige voorzieningen en bedrijventerreinen in Born, waaronder Nedcar/VDL en verschillende logistieke bedrijven als PostNL en Katoennatie.

OPLEVERING
De winkelruimte dient casco opgeleverd te worden.

BESTEMMING
De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel, horeca in categorie 1, 2, 3 en 4 als vermeld in de staat van horeca-activiteiten, dienstverlening en een supermarkt ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt'.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van zes maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het recente model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan