Resultaten laden ...

Kerkstraat 41 -43

204 m2 winkelruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

Locatie
De Kerkstraat maakt van oudsher onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Den Bosch en is de verbindende straat tussen de Markt, de Parade (met de Sint Jans-kathedraal) en Korte Putstraat. Hier bevinden zich tal van succesvolle retail-formules zoals Piet Zoomers, Nespresso, River Woods, Rituals en Cavallaro. De verschillende formules dragen bij aan het hoogwaardige karakter van de Kerkstraat en zorgen voor een gunstig vestigingsklimaat voor een diversiteit aan retailers.

Object
Het object heeft een oppervlakte van circa 183 m² bvo op de begane grond, met een ruimte op de eerste verdieping ten behoeve van een magazijn. De tweede verdieping beschikt over een ruimte van circa 43 m² ten behoeve van een kantoorruimte, keuken, toilet en magazijnruimte.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum beschikt over ruim voldoende parkeerfaciliteiten: onder andere parkeergarage Sint Josephstraat, dat zich op loopafstand bevindt. De parkeergarage St.-Jan aan de Hekellaan voorziet in circa 1.040 parkeerplaatsen. Aan fietsers is eveneens gedacht, de fietsenstalling in de Kerkstraat biedt gratis stallingsmogelijkheid aan zo’n 1.100 fietsen.

Aanvaarding
Per 1 februari 2024.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan