Resultaten laden ...

Kleiweg 14

99 m2 winkelruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Nieuwe Markt en omgeving

Algemeen:
Het betreft hier een winkelpand in Gouda. Het winkelpand heeft een frontbreedte van circa 7 meter en een totale oppervlakte van circa 99 m².

De Kleiweg behoort tot het kernwinkelgebied van Gouda en is tevens de A1 locatie. In de directe omgeving bevinden zich onder andere winkels van H&M, Flying Tiger, Van Haren, HEMA en Rituals.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto (A12 en N207) als met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes op loopafstand en het treinstation bevindt zich tevens op loopafstand. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving (Q-Park Nieuwe Markt Passage).

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden en publiekgerichte dienstverlening.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 99 m² gelegen op de begane grond. Op de etages is ruimte voor opslag ter grootte van circa 112 m².

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte is reeds onder andere voorzien van:
- systeemplafond;
- inbouwarmaturen.

Huurprijs:
€ 2.500 per maand, te vermeerderen met eventuele servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan