Resultaten laden ...

Korevaarstraat 9

130 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Vraagprijs exploitatie € 58.000
Functie Winkelruimte
Horecagebied Ja
Overname Personeel Nee
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Levendaal-West
Bouwjaar 1920
Energielabel E

Gelegen in de binnenstad van Leiden aan de Korevaarstraat 9, bieden wij een mooie gelegenheid om een formule over te nemen. Indien overname van de formule niet gewenst is, leent de locatie zich tevens uitstekend voor andere afhaal- en bezorgconcepten of detailhandel (die kunnen exploiteren conform bestemming “Gemengd -1”).

De locatie
Het gebouw is gelegen in één van de drukste straten van Leiden en tevens dé aanloopstraat richting de bekende “Breestraat”. In de nabijheid bevindt zich de nieuwe en ruime parkeergarage “Garenmarkt” met 450 parkeerplaatsen. De locatie is zowel met de auto, te fiets, te voet als met het openbaar vervoer (bushalte is voor de deur) zeer goed bereikbaar.

In de directe omgeving van het object zijn onder andere Multivlaai, Anne & Max, Supermarkt Hoogvliet en Poké perfect gevestigd.

De winkelruimte mét zeer compleet inventaris
De winkelruimte heeft een totaaloppervlakte van ca. 130 m² en is als volgt ingedeeld:

– Begane grond: ca. 80 m² winkelruimte
– Souterrain: ca. 50 m² opslagruimte

De pui van het object is volledig voorzien van glas met een deur in het midden. Direct bij binnenkomst zijn twee grote vitrines aanwezig waardoor de producten direct zichtbaar zijn. Boven de vitrines hangen drie schermen waarop het assortiment te zien is. Aan de achterzijde is een ruime en overzichtelijke voorbereidingsruimte, personeelsruimte en kantoorruimte aanwezig alsmede een toiletvoorziening.

Naast dat het een fantastische (huur)locatie betreft omvat de overname een zeer volledig en uitgebreid inventaris wat voor meerdere concepten toepasbaar is, een inventarislijst is op aanvraag beschikbaar. Begin 2021 is de ruimte grondig verbouwd en van allerlei gemakken voorzien.

De wijk “Binnenstad Zuid”
Leiden telt 125.000 inwoners, 69.000 huishoudens en 72.000 arbeidsplaatsen en heeft als stad een regionale functie. Leiden is een stad met een grote diversiteit aan faciliteiten en heeft een historische binnenstad wat Leiden bijzonder maakt. Buiten alle bezoekers om heeft de wijk “Binnenstad Zuid” ca. 9.000 inwoners.

Bezorgen
De huidige exploitant bezorgd de producten zowel via de eigen website als via thuisbezorgd.nl.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.