Resultaten laden ...

Korte Assenstraat 15

98 m2 winkelruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 1.575 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Op goede (hoek)locatie in de Deventer binnenstad gelegen winkelruimte van ca. 98m² (48 m² winkel en 50 m² gewelvenkelder). De Korte Assenstraat is de verbindingsstraat tussen de Grote Poot en de Assenstraat / Vleeshouwerstraat waar naast vele horecagelegenheden tevens unieke winkeltjes en leuke speciaalzaken zijn gevestigd. Dankzij de hoekligging en de fraaie gevel is het pand een echte "eyecatcher" !
Op openbaar terrein en parkeergarages rondom het centrum zijn voldoende parkeervoorzieningen. Het NS station ligt op nog geen 10 minuten loopafstand.

RENOVATIE
Het pand zal opgeleverd worden nadat het is gerenoveerd, hetgeen ondermeer inhoudt dat de voorzieningen ( waaronder toilet en pantry) vernieuwd zullen worden. Daarnaast zal de winkelruimte zelf eveneens een upgrade krijgen en ook worden voorzien van een nieuw verwarmingssysteem.

VOORZIENINGEN
De winkelruimte is voorzien van toilet en pantry. Nieuw verwarmingssysteem.

BESTEMMING
O.a. detailhandel, ambachtelijke bedrijven en horeca categorie 3B.

HUURPRIJS
€ 1.575,- per maand te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar)

HUUROPTIES
5 (vijf) jaar

HUURBETALING
Per maand vooruit

AANVAARDING
In overleg

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW en servicekosten.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan