Resultaten laden ...

Korte Houtstraat 14 C

82 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Uilebomen
Bouwjaar 1912
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 147 m²

Cencalli is gevestigd in hartje Den Haag, op de looproute van het Centraal Station naar het drukke Plein, dat op een steenworp afstand ligt. In de directe omgeving bevindt zich het Binnenhof, talloze ministeries, het Mauritshuis, twee grote Pathé bioscopen (Spui en Buitenhof), Theater aan het Spui, Het Nationale Toneel, de Koninklijke Schouwburg, Leiden University (met meer dan tienduizend studenten) en het net geopende Amare, met twee grote zalen de thuishaven van Residentie Orkest, Nederlands Danstheater en Koninklijk Conservatorium.

In taquería Cencalli gaat het om de originele Mexicaanse smaak. De gerechten zijn ‘traditioneel’, puur en zeer vers, en worden in huis bereid.

De atmosfeer is ongedwongen, de keuken open en de hartelijke bediening neemt de tijd om bij de keuzes van gerechten te helpen. Het restaurant heeft een trouwe schare fans, waaronder opvallend veel expats.

Cencalli, La Casa del Maíz is in oktober 2017 geopend door een Nederlands-Mexicaans echtpaar dat eerst jaren onderzoek deed naar de Mexicaanse tortilla en de taco. Als enige restaurant in Nederland en ver daarbuiten nixtamaliseert Cencalli haar Mexicaanse maïs binnen de muren van haar kleurrijke taquería. Dit is geen gewone maïs maar inheemse maïs die direct bij de boer wordt ingekocht. Eerlijk en biologisch, met respect voor mens en natuur, én bovendien de allerbeste maïs die je voor het bereiden van tortilladeeg kan krijgen. Naast maïs, worden onder meer ook bonen, kruiden, pepers, cacao en gedroogde hibiscus uit Mexico geïmporteerd.

De complete inventaris voor het bereiden van maïsdeeg en tortillas is beschikbaar in overleg. Uiteraard staat het je vrij een ander concept te starten.

De vergunning 1 met alcohol laat openingstijden toe van 07.00uur tot 23.00uur.

Vraagprijs overname goodwill/inventaris (exclusief inventaris bereiden maïsdeeg/tortillas): op aanvraag

Huurprijs per maand € 1.750,00 geen btw