Resultaten laden ...

Korte Tuinstraat 20

186 - 444 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
Onderhavige commerciële ruimtes zijn gesitueerd aan de Korte Tuinstraat, deze straat loopt parallel aan de Heuvelstraat. De Korte Tuinstraat bestaat uit een mix van de diverse commerciële ruimtes alsmede woningen. Onderhavig gebied is goed bereikbaar met de auto en fiets.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimtes maken onderdeel uit van van het verzamelgebouw grenzend aan de Heuvelstraat, Langestraat en Korte Tuinstraat. Het totale complex bestaat uit zes commerciële ruimtes die verhuurd zijn aan lokale ondernemers alsmede één landelijk filiaalbedrijf, Dille & Kamille.

De ruimtes aan de Korte Tuinstraat 20-22 bestaan in totaliteit uit 444 m², en zijn als volgt verdeeld:

- Korte Tuinstraat 20: circa 186 m²;
- Korte Tuinstraat 22: circa 258 m².

In het midden van het gebouw wordt een patio gerealiseerd ten grootte van circa 192 m² die voor extra daglicht in de omliggende ruimtes zorgt.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimtes worden casco opgeleverd, doch inclusief c.v.-ketel en cementdekvloer.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 600 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan