Resultaten laden ...

Kremerstraat 18

134 m2 winkelruimte te huur in Bergen op Zoom

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 134 m2
Frontbreedte winkel 786 m
Aantal bouwlagen 1
Welstandsklasse B1
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Ondernemen in een van de mooiste straten van centrum van Bergen op Zoom? Dan is dit uw kans!

Het pand ligt op A2 locatie in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Gelegen aan een van de meest karakteristieke straten van centrum Bergen op Zoom vindt u dit monumentale pand. Het gebied heeft als aanduiding het 'vierkantje'. En ligt slechts op 200 meter van de grote markt met veel terrassen uitkijkend op de Peperbus en stadsschouwburg de Maagd.

De ruimte
Het pand heeft met de monumentale pui een mooie sfeervolle entree. De winkel is tevens erg karakteristiek met het open houten plafond, welke is voorzien van een representatieve lichtstraat. Tevens heeft het pand een mooie doorkijk naar achter en is een oude sfeervolle wand aanwezig welke extra sfeer verzorgd in de winkelruimte. Aan de achterzijde van de ruimte zijn twee grote pashokken aanwezig en de doorgang naar pantry en kantineruimte.

Oppervlakte
De winkelruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 134 m² VVO.

Bestemming:
Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Gemeentelijke plan Binnenstad (onherroepelijk 6-1-2010)'met als aanduiding Centrum-1.

Voorzieningen
-Strakke monumentale pui;
-Houten vloer;
-Zelfstandige meters;
-Rolluik aan de binnenzijde van het pand;
-Balie;
-Lichtstraten;
-Verlichting d.m.v. spots;
-Alarminstallatie;
-Camera-installatie;
-Centrale verwarming;
-Airco-installatie;
-Pantry;
-Toilet.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Bergen op Zoom, sectie G, nummer 8024 appartementsrecht A3. Het betreft een gemeentelijke monument.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op een (betaald) parkeerterrein op slechts 50 meter.

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Huurprijs
De vraaghuurprijs is €1.850 per maand (excl. BTW)

Huurperiode:
In overleg

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verkoop van het pand. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.