Resultaten laden ...

Langestraat 67

85 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Nieuwstraat
Frontbreedte 400 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Winkelpand gelegen op A1 locatie in het centrum van Amersfoort. De winkel is gesitueerd op een high traffic locatie met grote passantenstroom. Met name op dit deel van de winkelstraat bevinden zich naast goede retailzaken ook veel charmante horecagelegenheden, wat de grondslag biedt voor een gezellige mix en variëteit.

Naast de bezoeker aan het kernwinkelgebied wordt dit deel van de straat ook bezocht door de consument die de Kamp of de horeca en weekmarkt op De Hof bezoekt.

Het pand ligt centraal en op loopafstand ten opzichte van de diverse parkeergarages.

Locatie:
Duizenden toeristen komen jaarlijks naar de mooie binnenstad. Amersfoort heeft rond 160.000 inwoners en een verzorgingsgebied met omliggende plaatsen van nog eens ruim 250.000 mensen. De winkel bevindt zich in het winkelhart van Amersfoort. De historische binnenstad van Amersfoort wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan winkels, horecapanden en karakteristieke gebouwen. Deze sfeervolle winkelstraat, met kenmerkende architectuur, biedt een mix van lokale partijen en landelijke filiaalbedrijven met een gevarieerd aanbod aan producten. Buren zijn o.a. the Body Shop, Grand Café Hemels, Gents, Subway, Ecco en vele andere succesvolle ondernemingen.

Vlakbij bevindt zich de Hof. De plek voor horecazaken en de weekmarkt. Ook vinden hier de grote evenementen en optredens plaats.

Bereikbaarheid: 50 – 100 m tot de bus;
3 – 4 km tot de A28;
0 km tot centrum Amersfoort;
1 – 2 km tot Station Amersfoort;
2 – 3 km tot de A1.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar ca. 85 m² op de begane grond.

Opleveringsniveau

Casco gerenoveerd:
- Gietvloer begane grond;
- Glad afgewerkte wanden;
- voorzien van elektra punten;
- Pantry;
- Vernieuwd toilet.

Bestemming: Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Bouwjaar: 1933.