Resultaten laden ...

Langestraat 82

131 m2 winkelruimte te koop in Winschoten

Kenmerken

Prijs € 395.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Winschoten-Centrum

!Bekijk ook de exclusieve video met omgeving!

Bedrijfsruimte 131m2

Beneden bevinden zich diverse ruimtes, alwaar je naar eigen inzicht allerlei mogelijkheden hebt.
Op een van de foto’s zie je dat de winkel thans is ingericht als huiskamer, waar je onder het genot van koffie, thee en gebak kunt genieten van diverse kunstobjecten. Op de plattegrond is er een kantoor ingetekend.
Het pand was vroeger een slagerij en wat bijzonder is is dat je de oude tegels en koelcellen nog ziet. Dit zou je zeer creatief en onderscheidend in je zaak kunnen integreren. Ook voor een ambachtsman zou dit een fantastische inspirerende omgeving kunnen zijn, denk bijvoorbeeld aan een meubelmaker o.i.d.

Bijzonderheden
- Wonen (110 m2) en werken (131 m2) aan huis of wonen en verhuren
- Wonen en werken aan huis of wonen en verhuren
- Geheel woonhuis op de bovenverdieping met een aparte ingang aan de Venne
- Garage 23,9 m2
- Buiten terras 43,1 m2
- 3 slaapkamers, 17m2, 11,8m2, 9,5m2
- Grote badkamer 10,8m2
- Verrassend lichte en ruime woonkamer 34,6m2
- Extra geluidisolerend dubbel glas
- Zeer netjes onderhouden
- Instapklaar
- Bedrijfsruimte beneden met eigen ingang aan de Langestraat
- Totale oppervlakte 131m2
- Inhoud 651m3
- 4 wc’s (1 boven, 3 beneden)
- Perceel 186m2

Winschoten en omgeving
Winschoten, ook wel Sodom genoemd, valt onder de gemeente Oldambt. Qua recreatie zijn Oldambt en omgeving een paradijs. Je vindt er in de diverse dorpen het Oldambtmeer, qua oppervlakte groter dan het Sneekermeer, waar je naar het strand kunt, kunt varen, zeilen en zwemmen. Je kunt in de omgeving prachtige fietstochten maken.
Zoals eerder al benoemd heeft deze molenstad een levendig winkelcentrum. Ook wordt deze stad wel de Rozenstad genoemd vanwege de vele rozenkwekers rond de stad en het Rosarium, dat zich in het Stadspark bevindt. Tevens bevindt zich daar een mooie kinderboerderij.

Er is hier ook een theater te vinden, ‘de Klinker’ alwaar tevens de bibliotheek en een horecagelegenheid zijn gehuisvest. Verder vind je in Winschoten veel eetgelegenheden van allerlei niveau.
Er worden het gehele jaar door festiviteiten georganiseerd, zoals o.a. de bekende Adrillenmarkt op 1 november als het Allerheiligen is.
Winschoten heeft een treinstation. De stad Groningen is op 20 minuten per auto bereikbaar. In het nabijgelegen Scheemda is een nieuw ziekenhuis te vinden. Ook zijn er diverse busverbindingen. Je bent zo in Duitsland, waar je een aantal mooie steden kunt bezoeken.
Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten en er zijn twee middelbare scholen en een Campus.

Namens de eigenaar: “U bent van harte welkom om dit fantastische pand met vele mogelijkheden in het echt te komen bewonderen, te ervaren en de sfeer te komen proeven.”