Resultaten laden ...

Langstraat 42

402 m2 winkelruimte te huur in Weert

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Weert-Centrum

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Weert. Betreffende winkelruimte bevindt zich nabij Blokker, Esprit, Score en Dean Mode. De Langstraat wordt voor het overige gekenmerkt door de winkels van Etos, Rituals, Douglas, MS Mode, Hunkemöller, et cetera. Het primaire verzorgingsgebied van de gemeente Weert telt circa 44.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door onder meer het Belgische achterland vele malen groter.

Object
De voor verhuur beschikbare ruimte bestaat uit circa 402 m² winkelruimte op de begane grond met circa 280 m² kelderruimte die bijvoorbeeld kan worden aangewend als opslaggelegenheid. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de begane grond aan de achterzijde uit te breiden zodat er een winkelruimte ontstaat van in totaal circa 700 m².

Met circa 20 meter winkelfront aan de zijde van de Langstraat heeft het object veel attentiewaarde. Het gehuurde beschikt bovendien over laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde.

De tot het object behorende etages behoren NIET tot het gehuurde en worden momenteel herontwikkeld tot woonappartementen.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij in overleg met de huurder afspraken gemaakt kunnen worden voor het optimaliseren van de bestaande pui. De commerciële ruimte is verder voorzien van aansluitingen voor de nutsvoorzieningen tot in de meterkast en aansluitingen voor toilet en pantry; de overige voorzieningen zijn in overleg met verhuurder nader te bepalen.

Parkeren
Mede door de op loopafstand gelegen parkeergarage Ursulinen en Muntpassage zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen (betaald) in de directe nabijheid aanwezig. Bovendien bevindt de commerciële ruimte zich op loopafstand van het NS-Station.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan