Resultaten laden ...

Leidsestraat 17

576 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 15.000 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Grachtengordel-Zuid

Het pand ligt op een top locatie in hartje Amsterdam en is onderdeel van de Grachtengordel. Het is een pakhuis met een unieke karakter.

De Leidsestraat 17 bevindt zich tussen de Keizergracht en de Herengracht. De Koningsplein en de Bloemenmarkt bevinden zich in de directe omgeving. Het is een top locatie met bekende merken in de winkels gevestigd zijn zoals Hugo Boss, COS, Rituals enz.

Het pand bestaat uit vijf verdiepingen. De begane grond is uitermate geschikt voor detailhandel of kantoorruimte. De overige verdiepingen zouden als kantoorruimte of opslagruimte gebruikt kunnen worden.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 80 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 31 m2 BVO

Tweede verdieping: circa. 52 m2 BVO

Derde verdieping: circa. 24 m2 BVO

Vierde verdieping: circa. 53 m2 BVO

Vijfde verdieping: circa. 48 m2 BVO

Opleveringsniveau

Het pand zal casco worden opgeleverd in de huidige staat. De verhuurder is voornemens om enkele renovatie werkzaamheden uit te voeren aan de gevels en aan de kozijnen. Eventuele extra renovatiewerkzaamheden zullen in samenspraak met de huurder worden besproken.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de locatie een "Centrum – 1” bestemming. Hierdoor zijn de volgende activiteiten toegestaan;

- Kantoren (met inachtneming van het bepaalde in artikel 40)

- kantoren met baliefunctie;

- detailhandel, met inbegrip van een mengformule, met uitzondering van smartshops, sekswinkels, minisupermarkten en souvenirwinkels tenzij op de verbeelding aangeduid, met inachtneming van artikel 40 en voorzieningen ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening, met inbegrip van een mengformule, met uitzondering van geldwisselkantoren, telefoneerinrichtingen en massagesalons tenzij op de verbeelding aangeduid, met inachtneming van artikel 40;

- Wonen (met inachtneming van het bepaalde in artikel en 40)

- voorzieningen met inbegrip van additionele horeca:, met uitzondering van kinderdagopvang, en met uitzondering van automatenhallen, en met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 3.5.4 en 3.6.2 en 40;

- galeries;

- bedrijven (met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 3.5.1 en 40)

Huurcondities

Huurprijs: € 15.000,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal vijf jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing, het pand beschikt over zelfstandige meters.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurbetaling: per maand, vooruit te betalen

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, afhankelijk van het daadwerkelijk gebruik.

Goedkeuring

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan