Resultaten laden ...

Markt 58

395 m2 winkelruimte te huur in Roosendaal

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum-Oud

Midden in het centrum van Roosendaal staat dit representatieve bedrijfspand met een royale bovenwoning in het hart van Roosendaal op zichtlocatie! Perfecte mogelijkheid voor ondernemers die wonen en werken willen combineren. Qua indeling en uitstraling biedt het pand vele mogelijkheden voor de Horeca, Detailhandel, Kantoor of Praktijk. De voorgevel bevindt zich op het zuiden.

De commerciële ruimte is gelegen aan horecaplein '' Oude Markt'' en wordt omgeven door vele winkels en horecagelegenheden. Kenmerkend voor dit centrum is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A58 bevinden zich op slechts 5 autominuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A17.

Metrages BVO

Totale grondoppervlakte : circa 295 m²
Totale inhoud bedrijfsgedeelte en bovenwoning : circa 2.000 m³

Bedrijfsruimte metrages

Begane grond exclusief de portiek en etalageruimten : circa 235 m²
Op de eerste verdieping bevindt zich tevens de bedrijfsruimte: circa 160 m²

Deze beschikbare ruimte biedt de mogelijkheid voor twee bedrijfsruimten binnen het pand.

Optioneel

Indeling woongedeelte

Het woongedeelte is bereikbaar via een aparte voordeur, bereikbaar via de optiek.

Op de begane grond bevindt zich de entree met een trappenhuis. Daarna volgt de eerste verdieping waar zich de woonkamer en suite (ca. 50 m²) met eetgedeelte bevindt. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een hal met opgang naar de tweede verdieping, een keuken (ca. 9 m²), een apart toilet en een badkamer met toilet, bad en douche, wastafelkast met badkamermeubel.

Op de tweede verdieping bevinden zich 5 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer voorzien is van een was/doucheruimte (ca. 42 m²). Ook bevindt zich op de verdieping een separaat toilet. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een dakterras, de tweede verdieping heeft namelijk toegang tot het platte dak.

De ramen van de bovenwoning zijn volledig voorzien van dubbelglas en rolluiken. Daarnaast heeft het woongedeelte een aparte CV-ketel

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een ‘’Centrum-2’’ bestemming. De voor Centrum-2 aangewezen gronden zijn bestemd voor:

• Detailhandel, niet zijnde een supermarkt
• Horeca van categorie 1 en 2 van de Staat van horeca-activiteiten
• Kantoren

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfspand

• Aluminium profielen etalage
• Betonvloer
• Cv ketel; Radson verbeterd rendement
• Glazen pui
• Internet- en telefonieaansluiting
• Opslagruimte met eigen toegang
• Pantry
• Stalen rolluiken
• Systeemplafond
• Toiletruimte
• Vaste trap
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren
• Zelfstandige CV (merk Nefit uit 2015)

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding: gemeente Roosendaal en Nispen, sectie L, nummer 3251
Grootte: 295 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================