Resultaten laden ...

Markt 7

155 m2 winkelruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 25.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
Uitstekend gelegen winkelruimte, pal aan het Marktplein, in het centrum van Hengelo. Het Marktplein wordt momenteel opnieuw ingericht waarbij er ruimte is om te ontmoeten, te ontspannen, te spelen en te sporten op het nieuwe Marktplein. Kortom een locatie waar veel staat te gebeuren!

De winkelruimte maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Hengelo. De Markt kenmerkt zich door de aanwezigheid van o.a. Shoeby, Van Uffelen Mode en Bakker Bart.
Naast de aanwezigheid van landelijk winkelbedrijven zijn er ook tal van lokale winkeliers gevestigd aan het Marktplein.

De courante winkelruimte heeft een vloeroppervlak van ca. 155 m² en een frontbreedte van ca. 7 meter. De winkelruimte is, met uitzondering van één kolom, vrij indeelbaar. Aan de achterzijde bevindt zich de pantry en toiletruimte evenals een toegangsdeur.

BEREIKBAARHEID
Het object is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Hengelo en is goed bereikbaar van de omliggende parkeergelegenheid en en parkeergarages.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 155 m² en is als volgt onderverdeeld:

Winkelruimte: ca. 155 m²
Frontbreedte: ca. 7 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid rondom het centrum van Hengelo, in één van de nabij gelegen parkeergarages of aan de Beursstraat/Enschedesestraat. Alle parkeergelegenheid bevindt zich op korte loopafstand van de winkelruimte.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Centrum“ d.w.z. detailhandel, dienstverlenende instellingen, maatschappelijke dienstverlening en/of kantoren.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve pui;
• Heteluchtgordijn;
• Airconditionings-installatie;
• Systeemplafond met verlichting;
• Pantry;
• Toiletruimte.

HUURPRIJS
€ 25.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan