Resultaten laden ...

Markt 91

125 m2 winkelruimte te huur in Geleen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 125 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Geleen-Centrum

TE HUUR | Markt 91 | Geleen

Locatie kern Geleen | Ca. 125 m² winkelruimte

Huurprijs: € 795,- zonder BTW

OBJECT
In de winkelkern van Geleen gelegen casco winkelruimte. Een keukenruimte, toilet en een achter in/uitgang t.b.v. laden en lossen zijn aanwezig. Het geheel is verdeeld over winkel/verkoopoppervlakte en een royale keukenruimte met aansluitend het toilet. Kenmerkend zijn verder de royale frontbreedte, veel daglichttoetreding, courante indeling en scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

LIGGING
Kenmerkend voor het centrum van Geleen is de gezonde mix van landelijke retailers en gerenommeerde lokale middenstand. Zo zijn hier onder meer Jan Linders, Kruidvat, Bristol, Xenos, HEMA, Bakker Bart, Blokker, Wibra, Zeeman, Van Haren en Etos gelegen.
Geleen maakt onderdeel uit van de Gemeente Sittard-Geleen. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen.
De bereikbaarheid van het centrum van Geleen is zeer goed te noemen, ligt op enkele minuten rijden van de autosnelweg en heeft uitstekende busverbindingen.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 125 m²

PARKEREN
Onder de markt is een royale parkeergarage gevestigd. Het eerste uur kan men vrij parkeren in de parkeergarage. Eveneens is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid langs de diverse wegen rondom het centrum te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het regulerende bestemmingsplan 'Geleen Centrum', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum - 1'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het regulerende bestemmingsplan. Voor alle informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan verwijzen wij naar de website van ruimtelijke plannen.

HUURPRIJS
Huurprijs € 850,- per maand zonder BTW

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
In onderling overleg te bepalen

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten geen omzetbelasting verschuldigd.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.