Resultaten laden ...

Marktstraat 42

94 m2 winkelruimte te koop in Susteren

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 249.500 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Matig
Onderhoud binnen Matig
Wijk / Buurt Munsterveld

Te Koop: Ruim Woon-Werkpand in het Hart van Susteren

Let op! Het betreft een KLUSOBJECT in hartje Susteren, gelegen aan de gezellige markt.

Wordt dit uw nieuwe woonwerkobject zoals onder andere praktijk- of kantoorruimte? Dit pand biedt een ruime woon- en werkruimte tegen een betaalbare prijs, met de mogelijkheid om de woning en bedrijfsruimte afzonderlijk te verhuren. Enige renovatie is vereist, maar de potentie is enorm.

Bouwjaar:
1930 (volgens BAG).

Locatie:
Susteren is centraal gelegen in Midden-Limburg, tussen Echt en Sittard, met uitstekende bereikbaarheid via de snelweg A2. Het centrum van Susteren (de Marktstraat) is een sfeervol en kleinschalig centrum met uitstekende voorzieningen en volop horeca met terrassen.

Indeling:
Kelder: Een kleine bergkelder van 3,6 m².

Begane grond: Ruime (voormalige) winkelruimte met bijkeuken, toilet, opslagruimte en een volledig glazen winkelpui. Een trappenhuis leidt naar de bovenverdieping, keuken en een kleine wasruimte, met in totaal 93,9 m² GBO. Aan de achterzijde bevinden zich een magazijn/opslagruimte/werkplaats van 48,3 m² en een garage van 22,08 m² GBO, met tevens toegang tot het achter terrein.

1e Verdieping: Ruime hal/overloop met toegang tot alle kamers. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime woonkamer met authentieke balken. Verder is er een grote maar eenvoudige badkamer van ongeveer 9,52 m², een slaapkamer van 15,6 m², een eenvoudige keuken van ongeveer 10,6 m² met toegang tot een ruime, lichte serre van 19 m², evenals een groot dakterras van ongeveer 66 m².

2e Verdieping:
Zolder met 2 (slaap)kamers, totaal 51,5 m² GBO. Er is ook toegang tot de bergzolder.

NEN2580 GBO:
Wonen: 222 m² (begane grond, eerste, en tweede verdieping).
Overige inpandige ruimte: 94 m² (begane grond).
Gebouwgebonden buitenruimte: 66 m² (dakterras).
Bruto inhoud: 1247 m³
Bestemming: Het pand heeft brede bestemmingsmogelijkheden, waaronder bedrijven, dienstverlening, detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca van categorie 1 t/m 2.

Bijzonderheden:
-Brede bestemmingsmogelijkheden;
-U kunt hier uw eigen identiteit kwijt.
-Mogelijkheid om een verdieping op de loods te bouwen.
-Gelegen in het hart van het centrum van Susteren.

Oplevering:
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

Vraagprijs:
€ 249.500 kosten koper.

Zekerheidstelling:
10% van de koopsom via waarborgsom/bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Uitsluitend op afspraak met ons kantoor.

Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan