Resultaten laden ...

Meijerijgaarde 27 -29-31

250 m2 winkelruimte te huur in Veghel

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
De winkelruimte is gelegen in het passantengebied van het centrum van Veghel in de nabijheid van Hema, Takko en Douglas. Overige detaillisten in de buurt zijn onder andere Nelson schoenen, Etos, Huis Havelaer et cetera.

De gemeente Veghel telt ruim 30.000 inwoners.

Object
De voorheen bij DA/Ochelle drogisterij in gebruik zijnde winkelruimte ter grootte van circa 250 m² beschikt, mede vanwege een front van ruim 15 meter, over veel attentiewaarde. Vanwege de ligging, met aan de achterzijde een parkeerterrein, zijn de laad- en losmogelijkheden uitstekend te noemen.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, reeds voorzien van een winkelpui, toilet, pantry en meterkast. De door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen, zoals systeemplafond met inbouwverlichting, tegelvloerafwerking en technische installaties behoren niet tot het gehuurde maar worden ‘om niet’ overgedragen aan huurder.

Parkeren
In het centrum van Veghel zijn voldoende parkeervoorzieningen (vrij parkeren en blauwe zone). Het busstation is op loopafstand gelegen.

Indien u interesse heeft om deze commerciële ruimte te huren, dan arrangeren wij graag met u een gesprek om uw wensen te bespreken en te vertalen naar een attractief voorstel.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan