Resultaten laden ...

Muntstraat 10

159 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 44.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
Het voor verhuur beschikbare winkelpand is gelegen in de Muntstraat dat onderdeel uitmaakt van het A1-kernwinkelgebied en de verbinding vormt tussen de Markt (Mosae Forum) en de Kleine Staat (De Bijenkorf). In de directe omgeving treft men tal van prachtige monumentale panden aan, die dan ook de sfeer van de stad bepalen.

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt ruim 120.000 inwoners met een gunstige ligging ten opzichte van België en Duitsland. Door haar historie met dito winkelstraten, terrassen en pleinen trekt Maastricht een groot aantal toeristen. Er zijn verschillende uitgaansgelegenheden en ook op recreatief/cultureel gebied is er een divers aanbod. Daarnaast is het ook een echte studentenstad door de aanwezigheid van de Universiteit en de hoeveelheid studentenvoorzieningen.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is centraal gelegen in de Muntstraat direct naast MiniSo en nabij de winkels van Kruidvat, Chasin, HEMA, Bijou Brigitte, Eye Wish en KPN. De winkelruimte bestaat uit circa 58 m² vvo op de begane grond, circa 51 m² vvo op zowel de eerste als tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn eveneens een toilet en pantry gesitueerd.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij er in de huidige staat wordt verhuurd, derhalve voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen, toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen (betaald parkeren) rond het winkelgebied, zoals parkeergarage bij Mosae Forum en de parkeergarage onder het Vrijthof.

Aanvaarding
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan