Resultaten laden ...

Nieuwe Binnenweg 306

100 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 18.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Middelland

Betreft
Het betreft een nette winkelruimte van in totaal circa 100 m2 waarbij het splitsen van de winkel tot de mogelijkheden behoort. De ruimten bevinden zich in een renovatietraject en worden met een industriële uitstraling opgeleverd. Totaal circa 100 m2 winkelruimte aan de Nieuwe Binnenweg 306 te (3021 GT) Rotterdam. De winkelruimten zijn voorzien van authentiek glas-in-lood en hebben mede door de hoge pui veel lichtinval. De hoge winkelpui strekt zich over de twee winkelruimten en zorgt voor een hoog plafond. Naar verwachting zijn de ruimten rond september/oktober beschikbaar.
 
Conform het bestemmingsplan “Nieuwe Westen” is het object bestemd als “Winkels waarboven woningen – 4”, horeca is (behoudens winkel ondersteunend) derhalve niet toegestaan.

Oppervlakte/indeling
Circa 100 m2 winkelruimte

Parkeren
Langs de openbare weg kan tegen betaling worden geparkeerd, bij de gemeente Rotterdam kunnen parkeervergunningen worden aangevraagd.

Locatie/bereikbaarheid
De Binnenweg is één van de langste winkelstraten van Rotterdam en loopt vanaf het Binnenwegplein via de Oude Binnenweg en middels de Nieuwe Binnenweg tot aan de Aelbrechtskade/Kolk. Het winkelgebied met meerdere kleinere ondernemers is gesitueerd in de directe omgeving van de Heemraadssingel. Aan de Nieuwe Binnenweg zijn over het algemeen meer boutique, speciaalzaken en horeca vestigingen gelegen. Met name het gebied tussen de Claes de Vrieselaan en de Heemraadssingel, waar het onderhavige object is gelegen, is een aantrekkelijk winkelgebied. In de directe omgeving zijn onder meer winkels van de Albert Heijn, Ekoplaza, Etos, de Optiek, Freshka Rotterdam en Vermeyden delicatessen gevestigd. Daarnaast zijn hier ook diverse horecagelegenheden zoals Café Steijn en Café Bakeliet gevestigd.
 
De winkelruimte is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Langs de openbare weg zijn voldoende parkeermogelijkheden. De tramhalte “Claes de Vrieselaan” is dichtbij gelegen en biedt een rechtstreekse verbinding met onder andere NS-Station Rotterdam Centraal.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco staat verhuurd, maar is onder andere voorzien van:
- CV- ketel;
- Pantry;
-Toiletgroep;
- Elektravoorzieningen.

Huurperiode
5 (vijf) jaar met verlengingsperiode(n) van telkens 5 jaar.

Huurprijs
€ 1.500,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met NUTS-leveranciers alsmede voor het afsluiten van eventuele service-/onderhoudscontracten.

Huurbetalingen
Per maand vooruit te voldoen

Huurprijsindexering
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle huishoudens – laag (2015=100).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Dit betekend dat er BTW over de huurprijs in rekening wordt gebracht. Indien een met BTW belaste verhuur niet mogelijk is zal de huurprijs worden verhoogd met een nader te bepalen bedrag. Over de servicekosten is ten alle tijden BTW verschuldigd.

Huurovereenkomst
Op basis van de standaard huurovereenkomst op basis van het ROZ-model Kantoorruimte en overige bedrijfsruimte in de zin van 7:230 BW.

Waarborgsom/bankgarantie
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden bruto huurverplichting (huur + servicekosten te vermeerderen met BTW).

Beschikbaar
In overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan