Resultaten laden ...

Nieuwe Rijn 31

145 m2 winkelruimte te koop in Leiden

Kenmerken

Prijs € 479.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Pancras-West

Zeer fraaie winkelruimte van ca. 145 m² gelegen op één van de beste en gezelligste plekken van Leiden. In de directe omgeving bevinden zich vele kwaliteitswinkels zoals Bentveld Interieur, Bakker van Maanen, Banketbakkerij Jacobs, Velvet, diverse horeca voorzieningen en de woensdag- en zaterdagmarkt. De karakteristieke entree biedt toegang tot een diepe en speelse winkelruimte. De ruimte is onder andere uitgerust met een pantry en sanitaire voorzieningen.

Locatie
Zeer gunstig gelegen in het centrum van Leiden te midden van winkels, horeca voorzieningen, kunst / cultuur en het stadhuis.

Oppervlak
Ca. 145 m² winkelruimte op de begane grond.

Bestemming/gebruik
Winkelruimte.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Leiden
Sectie : I
Nummer : 3233
Index : appartementsindex 4

Gemeente : Leiden
Sectie : I
Nummer : 3228

Richtprijs
€ 479.000,- k.k.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 2.950,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
5 jaren + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan