Resultaten laden ...

Nieuwstraat 20

140 m2 winkelruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 18.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

ALGEMEEN
Deze winkelruimte is gelegen aan één van de drukste winkelstraten van het stadscentrum van Hengelo. De Nieuwstraat is een sfeervolle winkelstraat met een gevarieerd aanbod van winkels, in de directe omgeving zijn verschillende publiekstrekkens te vinden waaronder Van Haren, Lucardi en Hunkemöller.

De winkelruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 188 m² en een frontbreedte van ca. 7,5 meter. Er is een nieuw gerealiseerde pantry en een nieuwe gerealiseerd toilet aanwezig en tevens een kelder ten behoeve van opslag.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen in een drukke winkelstraat welke behoort tot het kernwinkelgebied van Hengelo. Het kernwinkelgebied van Hengelo is afgesloten voor motorvoertuigen, m.u.v. laden- en lossen. Het NS trein- en busstation is op slechts 200 meter afstand gelegen.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 188 m² en is als volgt onderverdeeld:

Kelder: ca. 48 m²
Winkelruimte: ca. 140 m²
Frontbreedte: ca. 7,5 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
In de directe omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op ca. 1 minuut loopafstand is parkeergarage “De Beurs“ gelegen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2013“ heeft het onderhavige de bestemming “Centrum“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve winkelpui;
• Airco-installatie;
• Systeemplafonds met verlichting en diverse spots. Het systeemplafond zal voor rekening van verhuurder volledig worden herstelt;
• Pantry en toilet;
• Luchtgordijn;
• Glasvezelaansluiting.

HUURPRIJS
€ 18.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan