Resultaten laden ...

Noordstraat 6

227 m2 winkelruimte te huur in Terneuzen

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 110 m2
Frontbreedte winkel 300 m
Aantal bouwlagen 3
Welstandsklasse C2
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Te huur
Op een prachtige locatie in het centrum bieden wij een winkelpand aan dat geschikt is voor o.a. detailhandel en dienstverlening. De winkelruimte betreft circa 110 m² VVO op de begane grond en wordt casco verhuurd. Naast de winkelruimte is er voldoende mogelijkheid voor opslag op de verdiepingen. De totale oppervlakte van het pand bedraagt circa
227 m² VVO.

Bereikbaarheid en ligging
De locatie is goed bereikbaar vanaf de doorgaande wegen. In de directe omgeving zijn voldoende betaalde parkeervoorzieningen.

Rond de Kop van de Noordstraat bevinden zich diverse kantoorgebouwen en de Markt is slechts 100 meter verderop gelegen. Het betreft een goede locatie met volop ontwikkelingen. De centrale ligging tussen de Noordstraat/Markt, winkelcentrum Schuttershof en het Kennedy Retailpark, is zeer strategisch te noemen.

Bestemming/branches
Bestemming 'Centrum -1' onder andere bestemd voor:
-Detailhandel met uitzondering van supermarkten;
-Dienstverlening;
-Kantoren;
-Maatschappelijke voorzieningen;
-Horeca (categorie 1);
-Bedrijven (categorie 1 en 2);
-Cultuur en ontspanning.

Indeling
-Begane grond: winkelruimte ter grootte van circa 110 m² met toilet en opgang naar 1e verdieping
-1e verdieping: overige ruimte ter grootte van circa 56 m²
-2e verdieping: overige ruimte ter grootte van circa 67 m²

Voorzieningen
-Centrale verwarmingsinstallatie;
-Warmtegordijn;
-Aansluiting voor alarm;
-Rolluik;
-Pantry;
-Toilet.

Energielabel
Label C geldig tot 1 oktober 2031

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Terneuzen, sectie L, nummer 1481.

Huurprijs
€ 1.900,- exclusief BTW per maand.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model winkelruimte, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurderszijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Noordstraat 6 te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.