Resultaten laden ...

Oosthoutplein 5

205 m2 winkelruimte te huur in Voorhout

Kenmerken

Huurprijs € 2.135 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oosthout

De voormalige locatie van Apotheek Oosthout is een multifunctionele bedrijfsruimte welke onderdeel uitmaakt van het lokale wijkwinkelgebied ‘Oosthoutplein’ te Voorhout. De locatie heeft als bestemming ‘Gemengd’ met o.a. een invulling als detailhandel, dienstverlening en kantoor. Door de huidige ligging naast de centrale entree van de Aldi heeft deze unit veel passanten welke dagelijks naar de supermarkt gaan.

Het winkelgebied ‘Oosthoutplein’ beschikt over een gevarieerd aanbod aan winkels, horeca en dienstverlening. In de directe omgeving bevinden zich vestigingen van de Aldi, Bakker Oosthout, bloemenwinkel ‘Het Vergeet Mij Nietje’, tandartsenpraktijk J.H. Oort, dierenkliniek Ani Cura Rijngeest, Osteopathie en Kinderfysiotherapie Voorhout en Cafetaria Buurman.

Locatie
Door de ruime openbare parkeergelegenheid alsmede de nabijheid van autosnelweg A44 is de bereikbaarheid met eigen vervoer als goed te kenmerken. Per openbaar vervoer is de ruimte ook goed bereikbaar door een bushalte op loopafstand welke in directe verbinding staat met Station Voorhout.

Oppervlak
In totaal ca. 205 m² gelegen op de begane grond.

Wijze van oplevering
In huidige staat. Een en ander voorzien van het navolgende inbouwpakket en installaties:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Cv-installatie;
- Pantry voorziening;
- Toiletgroep.

Met betrekking tot de ruimte wordt een casco opleveringsniveau gehanteerd, wat betekent dat huurder om niet gebruik kan maken van het bijbehorende inbouwpakket en installaties. Onderhoud, vervanging en reparaties van inbouwpakket en installaties zijn derhalve voor rekening en risico van huurder.

Bestemming/gebruik
Gemengd (zie bijlage).

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Teylingen.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 2.135,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
2 jaar + 3 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Energielabel B.

Parkeervoorzieningen
Ruime openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan