Resultaten laden ...

Operaplein 56

101 m2 winkelruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 25.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Anklaar

Winkelcentrum Anklaar is met ruim 14.000 m² winkelaanbod een ontmoetingsplek voor jong en oud. Van modetrends tot dagelijkse boodschappen: hier bent u aan het juiste adres!

OMGEVING/ BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is in 2019 na een grondige renovatie/modernisering heropend. Het dient als bruisend hart van de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn. Op het centrum zijn onder andere Albert Heijn XL, Lidl, Action, Gall & Gall, Kruitvat, Blokker, Zeeman, Bruna, Etos, enkele restaurants en diverse mode- en speciaalzaken gevestigd. Het winkelcentrum heeft een uitstekende bereikbaarheid en beschikt over een royale parkeergarage met ruim 500 parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Zevenhuizen Stadsdeelhart Anklaar. De bestemming van het perceel is: Gemengd- 1. Hierbinnen zijn winkels en geselecteerde horeca toegestaan. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte van circa 101 m² BVO.

Van het object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van een Energielabel A+.

PARKEERGELEGENHEID
Het winkelcentrum beschikt over een eigen parkeergarage met ruim 500 parkeerplaatsen (eerste 2 uur gratis).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, bestaande energie tot in de meterkast en aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry).

HUURPRIJS
€ 25.250,-- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 2,68 per m² per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil 1 januari 2023).

PROMOTIEBIJDRAGE
€ 6,10 per m² per jaar te vermeerderen met BTW met een minimum van € 1000,-; per winkelunit per jaar, te vermeerderen met BTW (prijspeil 1 januari 2023).

PARKEERBIJDRAGE
€ 11,18 per m² per jaar te vermeerderen met BTW (prijspeil 1 januari 2023).

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met aansluitend een (optie)periode van telkens 5 (vijf) jaar.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan