Resultaten laden ...

Orlandopassage 3

8 - 296 m2 winkelruimte te huur in Kerkrade

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kerkrade-Centrum

Het is ons een genoegen om u het winkelcentrum ‘ORLANDOPASSAGE’ hét winkelhart van Kerkrade aan te mogen bieden.

Winkelcentrum “Orlandopassage” is een veelzijdig en grotendeels overdekt winkelcentrum in het stadshart van Kerkrade gelegen op een A1 locatie. Het geheel omvat een variété aan fraaie winkels met eigen parkeergelegenheid. Door zijn ruime parkeergelegenheid en zijn spilfunctie tussen het oude en nieuwe deel van het centrum mag de Orlandopassage met recht het Winkelhart van Kerkrade worden genoemd. In de Orlandopassage komen een optimale bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod in een prettig verblijfsklimaat samen. Zowel landelijk opererende ketens als gerenommeerde lokale middenstand vinden hier sinds jaar en dag onderdak.

Algemeen
Lebe Group biedt u de mogelijkheid tot het huren van winkelruimte binnen hét winkelhart van Kerkrade op basis van uw wensen. Zo is er winkelruimte te huur vanaf 76 m². Dus wil je een winkelruimte huren in Kerkrade? Bij Lebe zijn verschillende huurmogelijkheden.

Bestemming
Hoofdbestemming: Winkelruimte/kantoorruimte

Per direct beschikbaar:
Orlandopassage 10-12 / 207,21 m2
Markt 9 / 81,1 m²
Markt 9F / 7,67 m²

Object:
Het object betreft diverse winkel/kantoorruimtes

Bereikbaarheid:
Auto
De ORLANDOPASSAGE ligt op slechts korte afstand van Heerlen en Maastricht, en is goed bereikbaar via de Duitse snelwegen A4 en A44.

Openbaar vervoer
Het object is op ca. 100 meter loopafstand gelegen van de busstation van Kerkrade, welke in directe verbinding staat met het Station Aachen en Heerlen.

Parkeren
Het winkelcentrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage en een parkeerterrein aan de achterzijde waar men de eerste twee uur gratis kan parkeren, daarna tegen een scherp gereduceerd tarief. Voorts zijn er diverse parkeergelegenheden in en rond het centrum gelegen waar men met een parkeerschijf of tegen voornoemde voorwaarden kan parkeren. De aanwezig parkeergarage biedt 69 parkeerplaatsen en het plein 88.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Kerkrade-Oost III’, vastgesteld op 29 oktober 2014. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum’. Huurder dient zelf bij de gemeente Kerkrade te
verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Huuruitgangspunten
Huurprijs per m² per jaar
Huurprijs € 125,00 exclusief btw

Betalingswijze
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Servicekosten
Servicekosten (waaronder g/w/e, & algemene onderhoudskosten) zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Bouwjaar: 1995

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan