Resultaten laden ...

Papegaaistraat 13

133 m2 winkelruimte te huur in Goes

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 125 m2
Frontbreedte winkel 1100 m
Aantal bouwlagen 1
Welstandsklasse A2
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Goes-Centrum

Te huur
Goed geoutilleerde winkelruimte met een frontbreedte van maar liefst 11 meter. De winkelruimte is een open ruimte voorzien van een drietal behandelruimten en meet totaal circa 133 m². De winkel heeft een eigen pantry- en toiletruimte. De indeling is eventueel naar huurders-wens aan te passen. Inpandig is er een doorgang naar het buurpand waar een hoogwaardige kapsalon is gevestigd, deze kan eveneens worden afgesloten met een rolluik.

De winkelruimte ligt aan de gezellige Papegaaistraat en is één van de hoofdstraten van het winkelcentrum van Goes. In de directe nabijheid zijn gerenommeerde winkelketens als Shoeby, Rituals, Score, Holland & Barrett, Intertoys, Bruna en diverse kledingwinkels.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de Papegaaistraat welke een verbinding vormt tussen de Grote Markt, Lange Vorststraat en Lange Kerkstraat. De Papegaaistraat kent dagelijks vele passanten door de centrale ligging en verbindingsfunctie. Tevens zijn alle voorzieningen en uitgaansgelegenheden op zeer kleine loopafstand.

Bestemming/branches
Centrumdoeleinden, hieronder valt het gebruik als:
-detailhandel;
-dienstverlening;
-maatschappelijke activiteiten.

Voorzieningen
-CV met vloerverwarming;
-Mechanische ventilatie;
-Pantryruimte met keukenblokje;
-Moderne toiletruimte met fonteintje;
-Vloerafwerking met PVC vissengraat;
-Witte wanden en plafonds (gegranold);
-3 behandelruimten met glazen wand;
-Inpandige doorgang naar kapsalon (afsluitbaar met een rolluik).

Energielabel
Label A++ geldig tot 17 mei 2031

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Goes, sectie D, nummer 3744 en 3745.

Huurprijs
Op aanvraag

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model winkelruimte.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
De oplevering is in overleg.

Opleveringsniveau
De winkelruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat (zonder inventaris).

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verhuur van "Papegaaistraat 13 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.