Resultaten laden ...

Parkhof 22

162 m2 winkelruimte te huur in Nuenen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Nuenen-Noord

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het Winkelcentrum Parkhof, dat centraal is gelegen in het kernwinkelgebied van Nuenen. De winkelruimte is met haar entree gesitueerd tegenover de Aldi supermarkt en aan één van de openbare parkeerterreinen aan de Boordseweg, die als bronpunt fungeert voor de consument.

Overige winkels die zich in de directe nabijheid bevinden betreffen Kruidvat, Marskramer, Zeeman textielsupers, Domino's Pizza en speciaalzaken voor delicatessen en lingerie.

Object
Mede vanwege de ligging tussen het parkeerterrein en de passage Parkhof beschikt het object over voldoende attentiewaarde. De op de begane grond gelegen winkelruimte beschikt over circa 162 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt als casco verhuurd en leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van een meterkast met nutsvoorzieningen (water/elektra), toilet, pantry en een winkelpui met entree.

Parkeren
Zowel op het direct aangrenzende parkeerterrein als aan de Parkstraat zijn voldoende parkeerplaatsen waar vrij kan worden geparkeerd.

Diversen
De van toepassing zijnde servicekosten hebben o.a. betrekking op:
- elektriciteitsverbruik inclusief het vastrecht daartoe, ten behoeve van de verlichting van het openbaar gebied winkelcentrum Parkhof;
- schoonmaken van het openbaar gebied van winkelcentrum Parkhof;
- onderhoud groenvoorziening et cetera;
- onderhoud en schoonmaak luifels;
- onderhoudskosten algemene reclame;
- bijdragen algemene promotionele activiteiten;
- voorkomen en verwijderen graffiti.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan