Resultaten laden ...

Peppelweg 105 a

132 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.625 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Schiebroek

POPULAIRE WINKELSTRAAT MET GRATIS PARKEREN
De Peppelweg is nog één van de weinige winkelstraten in Rotterdam waar je GRATIS kan parkeren om je boodschappen te doen. De winkelstraat heeft naast de bekende formules als Hema, Etos, Zeeman, Gall&Gall en Domino's pizza ook nog mooie zelfstandeige winkeliers met tal van kwaliteitsproducten.

INDELING
De begane grond is ca. 90 m² groot en ingedeeld voor het gebruik als bijvoorbeeld uitzendbureau, hypotheekadviseur of verzekeraar. Natuurlijk kan het ook gebruikt worden als winkelruimte of bijvoorbeeld koffiebar. Onder de winkel is nog een goed bruikbare opslag van ca. 42 m².

BEREIKBAARHEID
De winkel is goed bereikbaar met de auto, in de omgeving kunt u GRATIS parkeren. Met het openbaar vervoer is de winkel bereikbaar met tramplein 25 en buslijn 35, halte Peppelweg.

OPLEVRINGSNIVEAU
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

AANVAARDING
In overleg

Huurprijs: € 2.625,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: voor servicekosten zijn nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Peppelweg 105A te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan