Resultaten laden ...

Piet van Thielplein 5

484 m2 winkelruimte te koop in Beek

Kenmerken

Prijs € 549.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Donk

Deze winkelruimte is gelegen in hét winkelhart van de gemeente Laarbeek; het Piet van Thielplein. Dit plein wordt dagelijks drukbezocht door inwoners van de omliggende kernen Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Er is een grote verscheidenheid aan ondernemers gevestigd, variërend van kleine detailhandel tot horecagelegenheid en grotere landelijke ketens zoals Kruidvat, PLUS supermarkt en de HEMA. (welstandsklassse A1)

Te huur/ te koop
Representatieve winkelruimte gelegen op het drukbezochte Piet van Thielplein te Beek en Donk, met een frontbreedte van maar liefst 10 meter. Representabel, modern, degelijk, drie woorden die gelijk tebinnen schieten bij het zien van deze winkelruimte. De industriële verlichting draagt bij aan de moderne uitstraling. De kantine is voorzien van een eenvoudig keukenblok en daarnaast kunt u via hier de toiletruimtes betreden.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd. Verder is de winkelruimte voorzien van een verwarmingsunit boven de entree en een alarminstallatie.
Het object is aangelosten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Parkeren
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op het Piet van Thielplein, gelegen direct tegenover het gehuurde. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's.

Huurprijs- & condities
- Huurprijs: € 4.500,- per maand. Niet belast met btw.
- Servicekosten: n.v.t. / huurder wordt rechtstreeks aangesloten op nutsvoorzieningen
- Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. btw.
- Huurperiode: minimaal 2 jaar
- Aanvaarding: in overleg / per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan