Resultaten laden ...

Postelstraat 6 d

80 m2 winkelruimte te huur in Someren

Kenmerken

Huurprijs € 17.000 /jaar
Functie Winkelruimte

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd in het drukste gedeelte van de Postelstraat, de A1 winkelstraat van Someren. Op dit gedeelte van de straat zijn onder andere vestigingen van Jumbo, Kruidvat, Intertoys, Takko fashion, Primera en vele andere landelijke filiaalbedrijven gevestigd, aangevuld met lokale ondernemers. Het verzorgingsgebied van de gemeente Someren telt circa 20.000 inwoners.

Object
Deze voormalige bakkerij heeft een oppervlakte van circa 80 m² bvo. Vanwege de hoeklocatie en zodoende het brede front, is de attentiewaarde enorm. De winkelruimte is voorzien van een dubbele entreedeur, het toilet en de pantryruimte zijn achter in de ruimte gesitueerd. De bevoorrading geschiedt aan de achterzijde van de winkel, via de Melchertstraat.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, echter in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van een toiletruimte, keukenblok en meterkast. De overige aanwezige installaties kunnen 'om niet' door huurder worden gebruikt, maar het onderhoud van de aanwezige installaties is voor rekening van huurder.

Parkeren
In het centrum van Someren zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden. In de Postelstraat is langsparkeren voor alle winkels mogelijk. Het parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan