Resultaten laden ...

Prins Hendrikkade 11

295 - 296 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 84.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde

Winkelruimte te huur aan een van de drukstbezochte straten van Amsterdam. Recht tegenover het Centraal Station vindt u dit representatieve pand, de Prins Hendrikkade is een van de belangrijkste wegen richting het populaire winkelgebied aan de Haarlemmerstraat, het Damrak en de Bijenkorf. In de directe omgeving zijn vele kantoren gevestigd en voldoende voorzieningen gelegen waaronder winkels, hotels, cafés en restaurants.

Het gehuurde is verdeeld over vier verdiepingen welke een kelder, begane grond, eerste- en tweede verdieping.
De ruimte is op dit moment nog verhuurd. De voorgevel wordt door de verhuurder op korte termijn geschilderd.

In het midden van het pand bevindt zich een lichtkoepel wat zorgt voor extra veel licht.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend door de ligging van het pand direct tegenover het Centraal Station. Met eigen vervoer is het object ook goed bereikbaar. Met de auto is via de Prins Hendrikkade (naar de Piet Hein Tunnel) of de Haarlemmerhouttuinen een goede verbinding met de Ring A10 Oost en West mogelijk. Daarnaast zorgt de nabijgelegen IJtunnel voor een goede verbinding met Amsterdam Noord. Parkeergarage Q-Park Amsterdam Centraal (24-uur geopend) bevindt zich direct tegenover het pand en zorgt voor een uitstekende parkeergelegenheid.

Bestemming:
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'gemengd-1'. De ruimte is daarmee onder meer geschikt om te worden gebruikt ten behoeve van:
- Kantoren
- Detailhandel
- Galeries.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 295,64 m² en is als volgt verdeeld:
Kelder: 116,81 m²
Begane grond: 119,87 m²
Eerste verdieping: 31,17 m²
Tweede verdieping: 27,79 m²

Plattegronden zijn qua indeling niet geheel meer juist (ruimtes achterin van de begane grond zijn open gemaakt)

HUURPRIJS
€ 84.000,- per jaar excl. btw

HUURBETALING
Per maand vooruit

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco verhuurd.

AANVAARDING
In overleg of per 1 mei 2023.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing, eigen nutsvoorzieningen.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM in onroerend goed, aangevuld met specifieke verhuurvoorwaarden.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

GARANTSTELLING
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UITDRUKKELIJKE VOORBEHODEN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.