Resultaten laden ...

Promenade 43

150 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 1.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Te huur in het kernwinkelgebied (A1) van Heerlen (voetgangersdomein), winkelruimte met een vloerveld van ca. 80 m² winkelruimte op de begane grond en opslagruimte in het souterrain. Frontbreedte is zo’n 5,5 meter.

Het pand wordt opgeleverd 'as-is' en is voorzien van vloer- en wandafwerking alsmede systeemplafond met inbouwarmaturen beluchtingssysteem, toilet. Daarnaast beschikt de ruimte over enkele pashokjes en hangt er een warmtegordijn boven de ingang.

In de directe omgeving is betaald parkeren van toepassing. Diverse parkeergarages zijn op loopafstand bereikbaar.
Samen met de Saroleastraat, Bongerd en het Corio Center vormt de Promenade het A1 winkelgebied van Heerlen. Aan de overzijde van het object ligt de WE fashion en daarnaast ligt warenhuis Berden. De Promenade wordt getransformeerd naar een groene strook in het centrum van Heerlen.

Locatie:
Deze winkelruimte is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van Heerlen. De winkelstand in de Promenade en de Saroleastraat is goed te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens.

Promenade I, waar onderhavige winkelruimte deel vanuit maakt, wordt volledig aangepast. Zo wordt er meer groen toegevoegd, ontstaan er mooiere zichtlijnen en worden er met name veel nieuwe woningen gerealiseerd.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is goed bereikbaar middels een nabijgelegen directe afrit/aansluiting op de autosnelwegen A76 en A79, alsmede de Heerlense Ringweg. Het pand is op korte afstand gelegen van diverse bushaltes, Heerlen Centraal Station, het Corio Center, de Bongerd en het Pancratiusplein.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder opslagruimte ca. 70 m²
Begane Grond winkelruimte ca. 80 m²
Totaal ca. 150 m²

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Cityplan Heerlen´ bestemd als ´Centrum’.?Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, mechanische ventilatie, drie keukenblokken waarvan twee op de begane grond, deels vloerverwarming, deels conventionele verwarming middels radiatoren en alarm.

Huurgegevens:
Huurprijs: € 1.500,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan