Resultaten laden ...

Promenade 7

492 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Volumineuze winkelruimte op een goede locatie aan de Promenade in het centrum van Heerlen. Samen met de Saroleastraat, Bongerd en het Corio Center vormt de Promenade het A1 winkelgebied van Heerlen. In de directe omgeving zijn onder andere gehuisvest H&M, HEMA, Only, Cotton Club, Ziengs, ANWB, Etos, Jamin, Nelson en vele andere landelijk opererende retailers.

BEREIKBAARHEID :
Het centrum van Heerlen is zeer goed toegankelijk vanaf de N281. Verder is NS-station Heerlen CS, waar recentelijk het “Maankwartier” is gerealiseerd, binnen loopafstand bereikbaar.

De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio| Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (bron: CBS). Daarnaast zorgt de woonboulevard voor een grote passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Winkelruimte - ca. 343 m²
Eerste verdieping - Opslagruimte - ca. 149 m²

Totaal ca. 492 m²

PARKEREN :
Betaald parkeren in de directe omgeving. Diverse parkeergarages op loopafstand bereikbaar.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 21-01-1993, bestemd als “Centrumvoorzieningen en wonen”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs op aanvraag.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien
als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan