Resultaten laden ...

Raadhuisplein 1 C

1.116 m2 winkelruimte te huur in Zevenaar

Kenmerken

Huurprijs € 100 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

TE HUUR | Royale winkelunit van 372 m² beschikbaar, deelverhuur is mogelijk!

Aan het sfeervolle Raadhuisplein in het voormalige gemeentehuis van Zevenaar zijn is een multi-functionele ruimte beschikbaar van ca. 372m². De ruimte is casco, maar kan in overleg afgewerkt worden naar wens en is geschikt voor tal van doeleinden. Er kan bijvoorbeeld een winkel- of horeca invulling aan worden gegeven, maar het is ook zeer geschikt voor kantoor- of praktijkruimte en maatschappelijke en dienstverlenende functies.

Zevenaar heeft het 3e grootste winkelcentrum van de regio (na Arnhem en Nijmegen) en is daarmee een uitstekende locatie voor enthousiaste ondernemers. Onlangs heeft Scapino reeds haar intrek genomen, voor de verhuur is nog ca. 372 m² beschikbaar. Deelverhuur is bespreekbaar.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen in het levendige hart van de binnenstad van Zevenaar. Op enkele minuten rijafstand bereikt de toe- en afrit van de A12. De locatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Specificaties
- Beschikbaar voor verhuur ca. 372 m² winkelruimte, deelverhuur is mogelijk;
- Plafondhoogte van 4,7 meter;
- Winkelpuien over de gehele breedte van ca. 42 meter;
- Premium nieuwbouwlocatie in het centrum van Zevenaar;
- Gelegen aan het Freulebos!

Huurprijs in overleg.

Huurtermijn in overleg.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd. Aanvullende voorzieningen gewenst door huurder zijn bespreekbaar.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zevenaar valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Raadhuisplein 1” en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: De heer B. Zijlstra
(0314) 36 92 93

=====================================================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder naar alle zaken die voor hem bij aanhuur van belang zijn. Daarom is het voor huurder van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Lees meer op onze website:
http://www.rebogroep.nl