Resultaten laden ...

Raadhuisplein 4

970 m2 winkelruimte te huur in Sevenum

Kenmerken

Huurprijs € 118 m²/jaar
Functie Winkelruimte

Locatie
Deze voormalige Aldi supermarkt is per direct beschikbaar en is centraal in het dorp tegenover de kerk aan het Raadhuisplein gesitueerd. Tevens zijn in de directe omgeving onder andere filialen van Jan Linders, Jumbo en een Kruidvat gevestigd. De modezaak Jansen-Noy trekt vele consumenten uit de verre omgeving. Het Raadhuisplein fungeert tevens als parkeerterrein met voldoende gratis parkeerplaatsen. De gemeente Sevenum heeft een primair verzorgingsgebied van circa 7.000 inwoners.

Object
Onderhavig object met een oppervlakte van circa 970 m² bvo heeft een mooie rechthoekige vorm en een front van maar liefst 35 meter. Aan de achterzijde van de winkelruimte is de magazijnruimte gesitueerd met een eigen laad- en losdeur. Ook de secundaire voorzieningen zoals toilet, pantry en kantine zijn aan de achterzijde van het object gesitueerd.
Voormalig gebruiker Aldi maakte gebruik van een separate ingang en uitgang. De ligging maar met name het brede front zorgt voor een hoge attentiewaarde van het object. Het object is mogelijk te splitsen in meerdere units.

Parkeren
Direct voor het object op het Raadhuisplein zijn vele gratis parkeerplaatsen beschikbaar. In het centrum van Sevenum zijn meerdere gratis parkeerplaatsen voorhanden.

Opleveringsniveau
Het object wordt in principe casco verhuurd maar in huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief alle aanwezige installaties, huidige vloer-, wand- en plafondafwerking opgeleverd. Alle stellingen en overige Aldi uitingen worden verwijderd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan