Resultaten laden ...

Raadhuisstraat 114

370 m2 winkelruimte te huur in Panningen

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 260 m2
Frontbreedte winkel 1300 m
Aantal bouwlagen 2
Welstandsklasse B1
Horeca toegestaan true
Functie Winkelruimte

Winkel / Kantoren / Showroom :

Mooie ruime winkel gelegen bij een van de drukste toegangspoorten van Panningen met heel veel parkeren rondom (vrij parkeren en blauwe zone en de parkeerring).
260 m2 winkel met nog 20 m2 kantoor/magazijn op de begane grond met een grote etalage aan beide zijden van de dubbele toegangsdeur.
Deze winkel heeft een Souterrain met (oorspronkelijk) 90 m2 winkelruimte en 120 m2 magazijn opslag. Vrije achterom met eigen ingang naar magazijn en "achter winkel" voor eventueel service/afhaal en bezorging.

Verhuur op basis van ROZ contract winkelruimte (casco) maar er zijn nog extra voorzieningen aanwezig op dit moment zoals : kantoor / keuken / airco installaties / verwarming (HR ketel) en systeemplafond incl. verlichting.
Unieke locatie met parkeren op een zicht locatie en toch geheel in het centrum. 2 parkeerpleinen op de hoeken en langsparkeren voor de winkel.

Ook als kantoor/showroom uitermate geschikt en voldoet aan minimaal "energie c- label" op dit moment.

Er wordt gezocht naar een langdurige kandidaat huurder , tijdelijke winkel en/of pop-up store zijn op dit moment uitgesloten.
Mocht er interesse zijn om het gehele object te willen kopen (inclusief bovenwoning Raadhuisstraat 1112) dan staat verhuurder daar voor open.