Resultaten laden ...

Rechtestraat 34

186 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 72.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De Rechtestraat behoort tot één van de top A1-straten van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het drukste gedeelte van de Rechtestraat direct tegenover de recent geopende winkel van Urban Outfitters en nabij de winkels van JD Sports, Bershka, Kruidvat, Nelson en NZA.

Object
Het winkelpand is gelegen tussen de winkels van Scotch&Soda en T-Mobile beschikt op de begane grond over circa 65 m² winkelruimte met een front van circa 4.2 meter. Op de goed toegankelijke eerste, tweede en derde etage zijn de magazijn- en personeelsruimtes gesitueerd, die een oppervlakte hebben van elk circa 40 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan